Özel Muş Bilim Teknik Koleji halk oyunları yarışmasında il birincisi oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özel Muş Bilim Teknik Koleji halk oyunları yarışmasında il birincisi oldu
19 Şub 2024 / Pzt 18:48
/ 48 Kez Okundu
| |

Muş’ta Halk Eğitim Merkezi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Okul Sporları ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması’nda devlet destekli Özel Muş Bilim Teknik Koleji büyük bir başarıya imza attı.

Okul Sporları ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması’nda muhteşem bir performans sergileyen Bilim Teknik Koleji, yarışmada rakiplerini geride bırakarak il birincisi oldu. 7 okulun katılım sağladığı yarışmanını galibi olan Özel Muş Bilim Teknik Koleji, okullarını ve Muş’u bölgede düzenlenecek olan final yarışmasında temsil edecek. Öğrenciler ödülü ise Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Oran’ın elinden aldı. Öğrencileri sergiledikleri güzel oyundan ötürü tebrik eden Oran, bölgede düzenlenecek olan final yarışmasında öğrencilere başarılar diledi.
Başarılı öğrencileri tebrik eden Özel Bilim Teknik Koleji kurucusu Serhat Işık, “Halk Eğitim Merkezi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Okul Sporları ve Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması’na katılım sağladık. Öğrencilerimiz, almış oldukları eğitimlerini en iyi şekilde ortaya koydu. 7 okulun katılım sağladığı yarışmada öğrencilerimiz heyecanlarını yenerek sergiledikleri başarı, döktükleri ter ile il birincisi olmayı başardı. Başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizin yaşadığı o sevinç ve heyecana bizler de ortak olduk. Okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek il birincisi olan takımımız, nasip olursa önümüzdeki günlerde bölge yarışmasında mücadele edecek. İlimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphemiz yok. İnşallah oradan da güzel bir başarıyla dönerler. Şimdiden takımımıza başarı dileklerimizi iletip, teşekkür ediyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.