“Projenizi Beraber Yazıyoruz” programının ikinci etabı tamamlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Projenizi Beraber Yazıyoruz” programının ikinci etabı tamamlandı
18 Eyl 2023 / Pzt 11:31
/ 23 Kez Okundu
| |

Kastamonu Üniversitesi TTO tarafından düzenlenen "Projelerinizi Birlikte Yazıyoruz" programının ikinci etabı tamamlandı.

Kastamonu Üniversitesi TTO Proje Destek Ofisi (PRODO) tarafından yürütülen "Projelerinizi Birlikte Yazıyoruz" programının ikinci ayağı, altı haftalık bireysel rehberlik sürecinin tamamlanmasının ardından gölge panellerin düzenlenmesi ile sona erdi. Proje rehberliği ve değerlendirme görevi alan uzman akademisyenlerin desteğiyle, akademisyenleri tarafından hazırlanan 1005, 3501 ve 3005 alanlarında çok sayıda nitelikli proje, TÜBİTAK’ın çağrılarına hazır hale getirildi.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, projelerin geliştirilmesine yönelik Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bu tür çalışmaları değerli bulduğunu ve sürekli destek vereceklerini belirtti.
Akademik camiada gerçekleştirilen araştırma ve projelerin bilimsel ilerlemenin temel taşı olduğunu ifade eden Rektör Topal, ayrıca akademisyenlerin bu tür çalışmalara gösterdikleri özveriyi takdirle karşıladığını belirterek, programı başarıyla tamamlayan ve projelerini TÜBİTAK’a sunacak olan araştırmacılara başvurularında başarılar diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.