PUBG Mobile’dan oyuncuları uyaracak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
PUBG Mobile’dan oyuncuları uyaracak
#Bilim ve Teknoloji | Haber Merkezi
15 May 2019 / Çar 19:12
/ 268 Kez Okundu
| |

Tüm dünyayı etkisi altına alan PUBG Mobile, her gün milyarlarca insan tarafından oynanıyor. Oyunun bu kadar popüler olmasının en önemli sebeplerinden biri masaüstü versiyonunun birebir mobile aktarılmış olması. Farklı rakipleri olsa da PUBG Mobile’in tahtı sallanacakmış gibi durmuyor. Ancak bu artan popülerliğe kimi zaman uzmanlar tarafından eleştiriler geliyor. Tencent, yeni uygulamasıyla bildirim sistemine geçiyor. PUBG Mobile bildirim gönderecek.

Özellikle 18 yaşından küçük oyuncuların oyuna kendini gereğinden fazla kaptırmasının önüne geçmeyi hedefleyen yeni Oyun Yönetimi Sistemi, şirket tarafından tanıtıldı. Bu sistem sayesinde oyunculara belirli aralıklarla açılır pencereler gönderecek.

Yeni sistem şartlarına göre aynı zamanda 18 yaşın altındaki oyuncuların oyuna başlamadan önce bazı şartları da kabul etmesi gerekiyor. Ardından, oyunda belirli aralıklarla oyuncuya oyunu durdurması ya da kapatması hatırlatılacak.

Bu yeni Oyun Yönetimi Sistemi; Endonezya, Hindistan, Nepal, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Irak, Suudi Arabistan ve Mısır'da uygulanmaya başladı. İlerleyen zamanda diğer pazarlara da yayılacak.

Geliştirici yaptığı açıklamada PUBG Mobile'ın böyle bir sisteme sahip ilk oyun olduğunu söyledi. Tencent, "PUBG Mobile, dünyanın en trend mobil oyunu haline geldikçe oyunda daha iyi bir ortam oluşturmaya odaklanıyoruz" açıklamasında bulundu.

PUBG'nin PC ve konsol versiyonları için de bu sistemin uygulanıp uygulanmayacağına dair henüz bir bilgi yok.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.