Rektör Levent kampüste gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmaları inceledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rektör Levent kampüste gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmaları inceledi
22 Ara 2023 / Cum 09:42
/ 3 Kez Okundu
| |

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, EBYÜ kampüsünde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Prof. Dr. Çağrı Çırak ile birlikte Merkez Kütüphanesi’ni ve içerisinde bulunan yeni kafeyi ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştiren Rektör Levent, kütüphane ziyaretinin ardından sosyal tesislerde bulunan merkezleri de ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Akın Levent, EBYÜ Kariyer Geliştirme Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret ederek, ilgili birim Müdürü Oğuzhan Çelik ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Şeyma Payat ile bir süre sohbet etti.
Rektör Levent daha sonra, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret ederek, Müdür Yardımcısı Uzman Psikolog Öğr. Gör. Esra Demirel, Uzman Psikolojik Danışman Öğr. Gör. Zeynep Çiftci ve Uzman Psikolog Şeyda Özcan ile bir araya geldi.
Rektör Levent, ziyaretlerinin bir parçası olarak yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi edindi. Ayrıca, hem idari ve akademik personelin hem de öğrencilerin karşılaştığı sorunları ve talepleri dinleyerek, katılımcılarla etkileşimde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.