Samsung Galaxy S10 şarj paylaşımı özelliği doğrulandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Samsung Galaxy S10 şarj paylaşımı özelliği doğrulandı
19 Şub 2019 / Sal 19:48
/ 583 Kez Okundu
| |

Samsung Galaxy S10 serisinin tanıtılmasına sayılı saatler kalmasına rağmen, yepyeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de, Samsung Galaxy S10 şarj paylaşımı özelliği doğrulandı.

Samsung Galaxy S10 şarj paylaşımı özelliği doğrulandı!

Hatırlarsanız, daha önceden paylaştığımız haberlerde Samsung Galaxy S10'unMate 20 Pro benzeri bir şarj paylaşımı özelliği ile geleceği siz değerli okurlarımıza belirtmiştik.

Bu gelişmenin ardından şimdi ise, Galaxy S10 şarj paylaşımı özelliği paylaşılan bir poster ile doğrulandı. Söz konusu posterde Galaxy S10 Plus'ın üzerinde duran kablosuz kulaklık Galaxy Buds'a özellikle vurgu yapılıyor.

Son paylaşılan raporlarda Galaxy Buds'un kablosuz şarj desteği ile beraber geleceği ileri sürülmüştü. Posterden anlayabileceğini üzere, söz konusu kablosuz kulaklığın Galaxy S10 Plus'ın şarj paylaşımı özelliği sayesinde, şarj olabileceğini görmekteyiz.

Böylece, S10'un önemli bir özelliği daha doğrulanmış oldu. Samsung'a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, bahsi geçen bu özelliğin Powershare olarak adlandırılması bekleniyor.

Bunun haricinde, Mate 20 Pro'da bulunan kablosuz ters şarjdan 2 kat daha hızlı olacağı iddia edilen Powershare özelliği ile Samsung, 2019'a damga vurmak istiyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.