Samsung Note 8 için geri sayım başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Samsung Note 8 için geri sayım başladı
22 Haz 2017 / Per 11:01
/ 359 Kez Okundu
| |

Pili yandığı için Samsung’un başına büyük dert olan Note serisinin yeni modeline dair sızıntılar büyüyor

Apple’dan bu yıl bir iPhone 8 gelir mi gelmez mi diye tartışmalar sürerken Samsung’un çok sevilen ancak pil sorunu nedeniyle başına büyük dert açan modeli Note 7’nin veliahtı Note 8 ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Note 7’nin yanması ve uçaklarda yasaklı listeye girmesi şirkete büyük paranın yanı sıra büyük prestij kaybı da yaşatmıştı.

Satın alanların pili yanmadı diye geri vermek istemediği Note 7’nin halefi geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ekran camı ve ön kasasıyla merak uyandırmıştı. Serinin devam edip etmeyeceği konusunda soru işaretleri sürerken gelen bu sızıntının doğruluğu Kore medyasında bugün çıkan haberlerle bir nevi açıklığa kavuştu.

Kore medyasında yer alan Korea Herald ve haber portali Naver'in yayınladığı haberlere bakılırsa Ağustos ayında New York’ta " Samsung's Next Big Thing - Samsung'un bir sonraki büyük olayı" Note 8 etkinliği gerçekleşecek. Note 7'de olduğu gibi S Pen ile gelecek olan Note 8'in etkinliğinin Ağustos'un üçüncü veya dördüncü haftası düzenlenmesi bekleniyor. 

Naver işi bir adım öteye götürüp, adı açıklanmayan bir Samsung yetkilisinin Note 8 etkinliğinin bir-iki günlük oynama ihtimaliyle 2 8'inde yapılacağını da belirtti. Korea Herald'a göre Samsung yeni Note modelini IFA'da Eylül ayının ilk haftasında duyurmayı planlıyordu. Ancak güçlü rakipleri LG ve özellikle Apple'daki hareketlenme şirkete daha erken duyuru noktasında baskı unsuru oluşturmuş olabilir. Beklenen ürünlerden olan Note 8'in tasarımı Galaxy S 8 serisinin yapısını ve güçlü özelliklerini, gelişmiş S Pen ile dokunmatik kalemini içerdiği şekilde sunulabilir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.