Samsung’un yeni telefonu ortaya çıktı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Samsung’un yeni telefonu ortaya çıktı!
08 Tem, 2017 / Cmt 19:22
/ 815 Kez Okundu
| |

Teknoloji devi Samsung’un yeni bir telefonu TENAA onayı alırken göründü. Bakalım bu telefonun dış görünümü ve teknik özellikleri nasıl.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 8’e odaklanan Samsnug, anlaşılan o ki sürdürdüğü diğer serler için de yeni cihazlar çıKarmayı ihmal etmiyor. Zira bugün Samsung marka yeni bir kapaklı akıllı telefon TENAA onayı alırken ortaya çıktı.
Samsung marka yeni bir kapaklı telefon ortaya çıktı!
Bugün TENAA onayı alan SM-G9298 model numarasıyla, Samsung marka yeni bir kapaklı telefon listelendi. Listelenen bu yeni akıllı telefonun öne çıkan en büyük özelliği ise çift ekrana sahip kapaklı bir yapıda olması.
Ortaya çıkan belgelere göre bu yeni akıllı telefon: Snapdragon 821 yonga setine, “4,2” inç boyutunda ve FullHD (1080 x 1920) çözünürlüğünde iki adet ekrana, 4 GB RAM / 64 GB ROM’a (Dahili Depolama), arkada 12MP'lik ön tarafta ise 5MP'lik kamera sensörlerine ve 2300 mAh bir bataryaya sahip.
Son olarak, SM-G9298 model numarasına sahip olan bu yeni Samsung marka kapaklı akıllı telefonun, Android 6.0.1 işletim sistemi ile çalıştığını ve kablosuz şarjı desteklediğini de belirtmeden geçmeyelim.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.