Servis şoförlerine eğitim

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Servis şoförlerine eğitim
17 Oca 2023 / Sal 14:49
/ 55 Kez Okundu
| |

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde servis araç şoförlerine yönelik Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği personeli eğitmenler Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan tarafından eğitim semineri verildi.

Muratlı Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Muratlı Şoförler Odası Başkanı Ehliman Kılalı, UKOME Muratlı Temsilcisi Ufuk Gençtürk, Eğitmenler Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan, Zabıta Müdürü Tolga Ekim ve şoförler katıldı. Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği personellerinden eğitmenler Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan tarafından verilen eğitimde; servis şoföründe aranan şartlar, şoförlerin nitelikleri ile sorumlulukları, taşımacılık yükümlülükleri, güvenli sürüş için gereken şartlar, sürücünün davranışını etkileyen faktörler, hızın görüş açısına etkileri, emniyet kemerinin önemi, seyir halinde cep telefonu kullanımı, trafikte saygı, yaya önceliği ve diğer trafik konularında bilgilendirme yapıldı.
Muratlı Şoförler Odası Başkanı Ehliman Kılalı ise katılan şoförlere ve eğitime katkıda bulunan Trafik Polisleri Tahsin Öztürk ve Serdar Doğan’a teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.