Sesli durum özelliği geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sesli durum özelliği geliyor
#Bilim ve Teknoloji | Haber Merkezi
25 Oca 2023 / Çar 17:58
/ 186 Kez Okundu
| |

WhatsApp, yeni özellikler sunmaya devam ediyor. WhatsApp, Android beta sürümünde ses durumu güncellemeleri özelliğini kullanıma sundu.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcılara yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Meta'ya ait mesajlaşma platformu WhatsApp'ın, Android beta sürümünde kullanıcıların durum güncellemeleri aracılığıyla sesli notlar paylaşmasına olanak tanıyan yeni bir 'sesli durum güncellemeleri' özelliğini kullanıma sunduğu bildiriliyor.

WABetaInfo'nun bildirdiğine göre, beta testi kullanıcıları artık metin durumu bölümündeki yeni özelliğe erişerek sesli notları durum güncellemeleri olarak paylaşabilir.

Platform ayrıca, bir kaydı paylaşmadan önce silme olanağı sunarak kullanıcılara ses kayıtları üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor.

Bir sesli not için maksimum kayıt süresi 30 saniye olarak belirlendi ve kullanıcıların durum aracılığıyla paylaşılan sesli notları dinlemek için WhatsApp sürümlerini güncellemeleri gerekiyor.

24 saat sonra otomatik silinecek

Resim ve videolara benzer şekilde, durum aracılığıyla paylaşılan sesli notlar da 24 saat sonra kaybolacak.

Durum güncellemeleri olarak paylaşılacak sesli notlar, yalnızca kullanıcıların kendi gizlilik ayarlarında seçtikleri kişilerin onları dinleyebilmesini sağlamak için uçtan uca şifreli olarak geliyor.

Raporda, yeni özelliğin önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulacağı belirtildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.