Sinema etkinliğine katılan öğrencilerden polislere teşekkür mektubu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sinema etkinliğine katılan öğrencilerden polislere teşekkür mektubu
09 Oca 2024 / Sal 10:05
/ 3 Kez Okundu
| |

Muş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘İyi Seyirler Projesi’ ile sinema etkinliğine katılan öğrenciler, geçirdikleri güzel günün anısına polislere teşekkür mektubu yazdı.

Muş İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polis memurları, kentteki okullarda eğitim öğretim gören öğrenciler için "İyi Seyirler Projesi" kapsamında sinema etkinliği düzenleyerek, güzel zaman geçirmelerini sağlıyor. Her hafta farklı okullardan yüzlerce öğrenciyi sinema ile buluşturan Muş Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Sinema etkinliğine katılan ve keyifli vakit geçiren çocuklar, polis ekiplerine mektup yazarak teşekkür etti.
Öğrencilerden Kadir Bakır’ın polislere yazdığı mektupta, şu ifadelere yer verildi:
“Merhaba polis abiler ve ablalar. Benim adım Kadir. Perşembe günü kendimi çok iyi hissediyordum. Çünkü sinemaya gittik. Sinemanın önünde bizim fotoğrafımızı çektiler. Polis abiler ve ablalara çok teşekkür ederiz. Öğretmenimin katkısı da var. Sinema çok büyüktü, filmi çok beğendik. Sizi kalplerimize sakladık. Bizi sinemaya getirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Siz kurtarıcı bir ekipsiniz. Siz bu dünyaya çocukları mutlu etmek için geldiniz. Ülkemizi ve vatanımızı koruyan bir ekipsiniz. Allah işinizi rast getirsin. Sizin için ve vatanımız için çalışacağız. Çilek öğretmenim ve arkadaşlarım sizi asla unutmayacaklar. Bizde sizin gibi yiğitler olacağız.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.