Turgutlu’da ilk kez ‘Floor Curling’ heyecanı yaşandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turgutlu’da ilk kez ‘Floor Curling’ heyecanı yaşandı
23 Oca 2024 / Sal 14:45
/ 0 Kez Okundu
| |

Turgutlu Belediyesi, “Floor Curling” sporu ile bir ilke daha imza attı. Turgutlu’da ilk kez gerçekleştirilen sporun tanıtımı Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı.

“Sporla büyüyen gençlik” projesi kapsamında çocukları ve gençleri sporun farklı branşlarında buluşturan Turgutlu Belediyesi, Floor Curling sporunun tanıtımını yaptı. Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde Turgutlu’da ilk kez gerçekleştirilen Floor Curling sporu, Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’ndeki öğrencilere tanıştırıldı. Heyecan oluşturan Floor Curling sporu ilerleyen günlerde Turgutlu’ya tanıtılacak.

Floor Curling nedir?
Floor Curling normal zeminde oynanabilen strateji, zeka ve fiziksel beceri gibi meziyetler isteyen bir spor branşı olarak öne çıkıyor. Takımlar halinde oynanan Curling taşlarını hedefe en yakın noktaya doğru kaydırma amacı taşıyor. İki takım halinde oynanan oyunda, toplam atış sayısında hedefe en yakın isabetleri gerçekleştiren taraf oyunun galibi ilan ediliyor.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Turgutlu Belediyesi olarak kentimizde yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerini fiziksel, sosyal ve fikri anlamda geliştirebilmelerine fırsat oluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda projelerimize bir yenisini daha ekledik. Turgutlu’da ilk kez gerçekleştirilen Floor Curling sporunun tanıtımını yaptık. Floor Curling sporunu ilerleyen günlerde Turgutlu’ya daha geniş bir biçimde tanıtmayı planlıyoruz. Evlatlarımızın sporla iç içe büyümesi, yeni yeteneklerin ortaya çıkması için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.