Twitter'da flaş değişiklik!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Twitter'da flaş değişiklik!
#Bilim ve Teknoloji | Haber Merkezi
21 Haz 2023 / Çar 19:14
/ 107 Kez Okundu
| |

Sosyal medya platformu Twitter, tweet yazmak için koyulan karakter sınırı yine yükseltti. İşte ayrıntılar...

Twitter, ünlü iş adamı Elon Musk’a satıldıktan sonra önemli değişikliklere gitti. Bu değişiklerden birisi de kullanıcıya pek çok avantaj sağlayan Blue aboneliğinin hizmete sokulması oldu. Bununla beraber aboneler için tweetlerde uygulanan karakter limiti de artırıldı. Geçtiğimiz haftalarda 10 bin karaktere çıkan bu sınır, bugün ise yine artırıldı.

Twitter, Tweet karakter sınırını 25 bine yükseltti!

Twitter Blue’nun kullanıcılara sunduğu avantajlar arasında; mavi tik rozeti, 60 dakika uzunluğunda (maksimum 2 GB’lık) video yükleyebilme, tweetlere yaptığınız yorumlarda daha üstte gözükme ve en önemlisi daha uzun tweet yazabilme özelliği de bulunuyor.

Bugün bir Twitter çalışanı, kendi hesabından yaptığı paylaşım ile tweet uzunluğunun 10 binden 25 bin karaktere çıktığını duyurdu. Aşağı kaydırdıkça bitmeyen uzun bir tweeti de alıntılayarak bunu herkese gösterdi.

Twitter, Blue satın alma ekranındaki avantajlar listesini henüz güncellemedi. Mobilde halen 4 bin, webde ise 10 bin karakter sınırı olduğu yazıyor. Bu sayfanın da kısa süre içerisinde güncellenmesi bekleniyor.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde ise Twitter’ın Blue abonesi olmayan kullanıcılar için özel mesaj gönderme sınırı getireceği ortaya çıktı. Kullanıcıların tepkisini çeken bu karar ile daha fazla abone kazanılması hedefleniyor gibi görünüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.