Twitter'da yeni gelişme!
#Bilim ve Teknoloji | Haber Merkezi
01 Ara 2022 / Per 17:40
/ 117 Kez Okundu
| |

Twitter'da Elon Musk ile yeni bir dönem başladı. Farklı özelliklerin getirildiği ve yıllardır kullanılan bazı özellikleri kaldırıldığı süreç devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı.

Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden kullanıcıların tweet'leri hangi cihazdan paylaştığını görebildiğimiz ibarenin kaldırılacağını duyurmuştu. Bu ibare bugün(1 Aralık) itibarıyla kaldırılmaya başlandı.

Elon Musk, 44 milyar dolara satın aldığı Twitter'a yeni özellikler entegre etmeye devam ediyor. Twitter, Tweet'lerin altında bulunan ve tweet'in hangi cihazdan gönderildiğini gösteren 'Twitter for iPhone', 'Twitter for Android' gibi tweet kaynağı etiketleri, Twitter'ın web sürümünden kaldırıldı.

TWITTER YENİ BİR ÇEHRE KAZANIYOR

Musk'a göre Twitter'da bazı gereksiz özellikler var ve bu da uygulamayı yavaşlatıyor.

Bu gereksiz sayılan özelliklerden biri de kullanıcının tweet attığında tweet'inin altında yer alan 'iPhone'dan gönderildi' ya da 'Android'den gönderildi' ibareleri yer alıyordu.

Söz konusu ibare şu anlık Twitter'ın yalnızca tarayıcı tarafında kaldırılmış durumda,  mobil sürümde hangi cihazdan atıldığı ibaresi halen yer alıyor. 

Twitter konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak yakında iOS ve Android uygulamasında da tweet kaynağı etiketlerinin kaldırılması bekleniyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.