Uşak Belediyesi Genç Kuşak Akademi’den öğrencilere müjde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Uşak Belediyesi Genç Kuşak Akademi’den öğrencilere müjde
23 Şub 2024 / Cum 11:36
/ 0 Kez Okundu
| |

Serbest çalışma alanlarından etkinlik atölyelerine, sınıflarından kafeteryasına kadar birçok farklı alanıyla hem ders çalışma hem de sosyalleşme imkanı sunan Genç Kuşak Akademi, kütüphane bölümüyle hizmete girdi.

Uşak Belediyesi tarafından bir süre önce yapımı tamamlanarak hizmete açılan Genç Kuşak Akademi; içerisinde bulunan kütüphane ile gençlerin uygun şartlarda ders çalışmasını sağlıyor. Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla zengin donatılara sahip olan kütüphanede kitaplar, dergiler, dijital kaynaklar ve rahat çalışma alanları yer alıyor.
Sağlam Temeller Akademide Atılıyor
Gençlerin eğitim hayatına destek olmak, onların sınavlara hazırlanırken yaşadıkları sıkıntıları azaltmak adına kurulan Genç Kuşak Akademi; Kurtuluş Mahallesi Duru Sokak’ta yer alan toplam 1200 metrekarelik alanda 2 katlı yapısıyla hizmet veriyor.
İçerisinde gençlerin sosyalleşmesine imkan sağlayacak bir kafeteryanın yanı sıra, bireysel ve grup olarak ders çalışmaya imkan tanıyan etüt odaları bulunan Akademi; teknoloji odası, rehberlik hizmeti ve etkinlik atölyeleri gibi unsurlarıyla öne çıkıyor.
Kütüphane Bölümü Gençleri Ağırlamaya Başladı
Yakın zamanda düzenlenecek olan LGS, YKS gibi önemli sınavlara gençleri hazırlamak amacıyla kütüphane bölümünün kapılarını gençlere açan akademi; hem eğitim hem de moral desteği vermek amacıyla tüm donatılarını gençlere sunacak.
Okumayı seven, kültürel birikimini artırmak isteyen ve öğrenip keşfetmeye açık olan gençleri bünyesinde ağırlayacak olan kütüphane bölümü; modern ve geniş salonuyla sabah 09.00 ila 22.00 saatleri arasında hizmet verecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.