WhatsApp üzerinden para nasıl gönderilir?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
WhatsApp üzerinden para nasıl gönderilir?
12 Şub 2018 / Pzt 19:48
/ 541 Kez Okundu
| |

WhatsApp üzerinden para gönderip-alma devri başladı. WhatsApp üzerinden hem daha hızlı, hem daha güvenli para göndermek artık çok kolay. Bu özellik Hem Android, hem de IOS akıllı cihazlarda kullanılabilecek. Peki WhatsApp üzerinden para nasıl gönderilir?

WhatsApp üzerinden yakın bir gelecekte para transferi yapmak mümkün olacak. Geçen yılın başlarından bu yana sohbet içerisinde para transferi projesini hayata geçiren WhatsApp, nihayet ilk testlere başladı. Şuanda beta aşamasında olan WhatsApp Payments, Hindistan'da başlayan ilk testlerle kısıtlı bir grupla çalışmalarına devam ediyor. Bu özellik, ülkenin en popüler bankacılık kurumlarının çoğunu içeren UPI programına bağlı olarak çalışıyor. Kullanıcılar bu şekilde WhatsApp üzerinden karşılıklı para transferi yapabiliyor. Hizmet, Hindistan Devlet Bankası, ICICI Bankası, HDFC Bankası ve Eksen Bankası da dahil olmak üzere bölgedeki uzun bir banka listesini desteklemekte. Peki WhatsApp para gönderme sistemi ülkemize ne zaman gelecek? WhatsApp üzerinden para nasıl gönderilir? İşte WhatsApp para transferi hakkındaki merak edilenler...

WHATSAPP ÜZERİNDEN PARA NASIL GÖNDERİLİR?

WhatsApp Payments'i kullanmak için Ayarlar sekmesinden  'Ödemeler' bölümüne tıklayın.

Daha sonra kullanım şartlarını kabul edin ve ardından telefonunuza gelen ''SMS'' ile numaranızı doğrulayın.

Karşınıza çıkan bankalardan kullanmak istediğiniz bankayı seçin ve kullanmakta olduğunuz banka hesabınızı eşleştirin.

''Kişilerim'' adlı sekmeden para göndermek istediğiniz kişinin sohbet penceresini açın, göndermek istediğiniz miktarı yazın ve 'Ödeme' butonuna tıklayın. İşte WhatsApp üzerinden para göndermek artık çok kolay.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.