Whatsapp’a gelebilecek bir özellik sızdırıldı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Whatsapp’a gelebilecek bir özellik sızdırıldı!
17 Ara 2017 / Paz 18:52
/ 569 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz Perşembe günü Whatsapp ekibi tarafından Windows Phone telefonlar için yayınlanan bir beta güncellemesi, beraberinde yepyeni özellikler getirdi. Ekip, daha sonrasında bir beta güncellemesi daha yayınlayarak eklenilen bu özellikleri hızlıca kaldırdı.

Whatsapp’a gelebilecek yeni özellikler gün yüzüne çıktı
Popüler mesajlaşma ve konuşma uygulaması olan Whatsapp’ın desteklediği mobil platformlardan biriside Windows Phone. Geçtiğimiz Perşembe günü Windows Phone telefonlar için 2.17.342.0 beta sürümünü çıkaran firma kullanıcılara bazı yeni özellikler sunmuştu.

Bunlardan en önemlisi, grup sohbetinde yazılan bir mesaja özel mesaj olarak yanıt verebiliyor olmaktı. Uygulama, gruba yazılan mesajı özel olarak yanıtlamak istediğinizde ilgili mesajı alıntılıyor ve sohbet ekranını otomatik olarak açıyordu.

Cuma günü yayınlanan 2.17.344 beta güncellemesi ile birlikte bu özellik kaldırıldı.
Perşembe günü yayınlanan güncellemeye müteakiben bahsettiğimiz diğer yenilikler ise, halen kullanılabilir. Bunlar; arama ekranları için yeni bir tasarım, görüntülü konuşmadan sesli konuşmaya kolay geçiş ve gelişmiş grup ayarları. 

Yayınlanan güncellemede gelen özelliklerin yeni bir güncellemeyle hemen kaldırılması da, önümüzdeki günlerde bu özelliğin iOS ve Android işletim sistemli telefonlar için gelip gelmeyeceği konusunda şüphe uyandırdı. Görünüşe göre uygulama ekibi, bize bazı yenilikleri yanlışlıkla erken sundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.