Whatsapp’ta bunu görürseniz şaşırmayın

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Whatsapp’ta bunu görürseniz şaşırmayın
22 Ağu 2017 / Sal 18:48
/ 552 Kez Okundu
| |

Whatsapp sessiz sedasız yeni özelliğini hayata geçiriyor. Son olarak ’paralı’ döneme geçiş yapmaya hazırlanan Whatsapp’ta bugünden itibaren bakın neyi göreceksiniz?

Whatsapp'a bilgisayarı başından giren kullanıcılar da artık durum güncellemelerini görebilecek ve durumunu değiştirebilecek! Bunun için artık telefona ihtiyacınız yok!

Bunun yanı sıra arkadaşlarınızın paylaşmış olduğu fotoğraf ve videoları bilgisayardan görüntülemek için WhatsApp Web'i kullanabileceksiniz. Bu özelliğin henüz WhatsApp Web'in tarayıcı sürümünde çalıştığını, Windows ve macOS uygulamalarına desteğin gelmediğini belirtelim.

Bu arada Whatsapp'ta 'paralı' dönem başlıyor. Whatsapp'ın hayata geçirmesiyle birlikte yakında bakın ne yapacaksınız?

Geçtiğimiz günlerde fotoğraf filtreleri özelliği için düğmeye basan firmanın hedefinde bu sefer para transferi var.

Yani Whatsapp'ta arkadaşınızla konuşurken artık para gönderip alabileceksiniz. Bunun için banka hesaplarınızın Whatsapp'a entegre olması yeterli.

Whatsapp'ta mavi tikten sonra yeşil tik dönemi başlıyor. Peki yeşil tiki görünce ne anlayacağız?

İlk önce Twitter ile daha sonra ise Instagram ve Facebook ile hayatımıza giren "mavi tik" yeşil renginde şimdi de WhatstApp'ta karşımıza çıkacak. Beta sürümde görüntülenen bu yeşil tikin mavi tikle hiçbir ilgisi yok!

Önümüzdeki dönemde platforma entegre edilmesi beklenen özelliğin öncelikli olarak işletmelerin hesaplarına tanımlanacağı belirtiliyor.

Yani ilk etapda normal kullanıcılar bu tik işaretini alamayacak. Ancak işletmelerin ardından Whatsapp'ın kullanıcılar arasında da bu mavi tiki kullandırması bekleniyor. Bu işareti gördüğünüzde o kişinin gerçek Whatsapp hesabı olduğunu anlamış olacağız


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.