45 TL’ye su mu olur şef? Sosyal medya bu fiyatları konuşuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
45 TL’ye su mu olur şef? Sosyal medya bu fiyatları konuşuyor
#Bursa | Haber Merkezi
12 Ara 2023 / Sal 10:27
/ 669 Kez Okundu
| |

Uzun yıllardır Türkiye televizyonlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programının jüri üyelerinden olan ünlü şef Danilo Zanna, yakın zamanda Bursa'da bir restoran açmıştı. Ünlü şefin restoranına ait bir adisyon, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Ülkemizde adını MasterChef yarışmasıyla geniş kitlelere duyuran ünlü şef Danilo Zanna, sahibi olduğu restoranın üçüncü şubesini kasım ayında Bursa'da Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi'nde açtı.  Bursalılar, izdihamın yaşandığı açılışta Danilo Zanna'ya yoğun ilgi gösterdi.  Şef Danilo Zanna a açılışa katılanlara teşekkür ederek "Dostlarım beni yalnız bırakmadı. İyi ki geldiniz. Bursa'da olmak benim için bir onurdur." dedi.

FİYATLAR ÇOK MERAK EDİLİYORDU
Ünlü şefin restoranındaki fiyatlar vatandaşlar tarafından çok merak ediliyordu. Bir sosyal medya kullanıcısı İtalyan şefin sahibi olduğu restorana giderek hem mekanı inceledi hem de fiyatlarını paylaştı. paylaşılan adisyonda hesap toplamda 1783 TL olarak görüldü.

1 ADET SU 45 TL
 
1 adet suyun 45 TL olduğu restoranda Tagliatelle Alla Bolognese adlı makarna 374 TL, Pizza Con Burrata 403 TL, Margherita 324 TL, Pizza Con Salame ise 417 TL.

FAHİŞ Mİ, NORMAL Mİ?
Paylaşımın ardından, kullanıcılar ücretleri fahiş bulurken, bazıları ise normal olduğunu savundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.