5 ay sonra yakayı ele verdiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
5 ay sonra yakayı ele verdiler
#Bursa |
26 Kas 2015 / Per 21:01
/ 1.174 Kez Okundu
| |

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde 5 ay önce silahlı yağma olayına karışan 3 kişi, jandarmanın amansız takibi sonucu yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre ol ay, 8 Haziran 201 5 tarihinde Bursa’nın Orhaneli ilçesine bağlı Nalınlar Mahallesindeki bir petrol istasyonunda meydana geldi. Gece saat 02.30 sıralarında petrol istasyonuna g elen kimliği belirsiz 4 kişi, silahlı yağma ol ayını gerçekleştirdikten sonra sırra kıdem bastı.

5 AY BOYUNCA DİDİK DİDİK ARANDILAR

Ol ay sonrası şüphelilerin yakalanması ve ol ayın aydınlatılması için Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 5 ay boyunca hummalı bir çalışma yürüttü. Jandarmanın 5 ay süreyle yaptığı dikkatli ve titiz araştırmalar sonucunda, 4 şüphelinin kimlik bilgileri tespit edildi.

1 KİŞİ HALEN ARANIYOR

Şüphelilerin kimlik tespitinin ardından, jandarma ekipleri 18 Kasım 201 5 tarihinde harekete geçti. Şüphelilerin adreslerinde eş zamanlı yapılan operasyon sonucu; İ.A., A.G. ve M.İ.M. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, bir şahsın ise yakalama çalışmalarına devam ediliyor.

5 AYRI OLAY AYDINLANDI

Şüphelilerin kiraladıkları araçlarla Gemlik Narlı Mahallesinde 08 ve 26 Haziran ile 02 Temmuz 201 5 tarihlerinde meydana g elen otodan hırsızlık ol ayları ile Orhaneli Göktepe Mahallesinde 08 Haziran 201 5 tarihinde meydana g elen evden hırsızlık ol aylarını da gerçekleştirdikleri tespit edildi. Zanlıların yakalanması ile takibi yapılan 5 ol ay aydınlatılmış oldu.

Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheliden İ.A. ve A.G. isimli şahıslar tutuklanarak Bursa Kapalı Cezaevine gönderilirken, M.İ.M. isimli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.