Adnan Oktar’a tepki yağıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adnan Oktar’a tepki yağıyor
#Bursa |
05 Şub 2018 / Pzt 16:12
/ 5.216 Kez Okundu
| |

Memur Sen’e bağlı Diyanet-Sen Bursa 1 ve 2 Nolu Şubesi, Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu

Diyanet-Sen, Diyanet İşleri Başkanlığı’na yönelik açıklamalarından dolayı Adnan Oktar hakkında Türkiye genelinde bütün şubeleriyle birlikte suç duyurusunda bulundu. Diyanet-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Sarkı ve Diyanet-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Bak, sendika üyeleriyle birlikte yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından Bursa Adliyesi’ne giderek, Adnan Oktar hakkında duyurusunda bulundu.


İslam ahlakı ile bağdaşmayan görüntülerle halkın karşısına çıkan Adnan Oktar’a yönelik tepkilerin her geçen gün arttığına dikkat çeken Mustafa Sarkı, “ Adnan Oktar’ın sahibi olduğu A9 kanalında yaptığı programlara Müslüman ailelerden tepkiler her geçen gün çığ gibi artmaktadır. İslam’ın kadın ve erkeklerin giyimi ile tavır ve davranışı konusundaki hükümleri açık iken, bırakın İslam dinini, Yahudi ve Hristiyan inancının dahi tasvip etmeyeceği nahoş görüntülerle ekranlarda boy gösterip, toplumun sinir uçlarına dokunmak normal karşılanacak bir durum değildir. Müslümanların gözünün içine baka baka bu rezilliği sahneleyen Adnan Oktar’a tepki konulduğunda ise, ahlaksız ifadelerle bu milletin güzide kurumu Diyanet’i hedef alarak, aklınca cevap vermeye, Diyanet’in ve âlimlerin itibarını halk nezdinde zedelemeye çalışmaktadır” dedi.


Müslümanların ahlaki sınırlarını zorlayara knahoş tutumları toplumda yaymak adına Adnan Oktar’ın gösterdiği çabanın kimsenin gözünden kaçmadığının altını çizen Mustafa Sarkı, “Herkes oynanan oyunun farkında. Her defasında Siyonizm’in önderlerini kendilerine kardeş ilan eden, İsrail’e hayranlığını tehditkâr bir üslupla dile getiren Adnan Oktar’ın İsrail’e gösterdiği saygının en azından yarısını ekmeğini yediği ülkenin kurumlarına ve İslam dininin temsil edildiği nezih bir kurumu olan Diyanet’e göstermesini kendisinden bekliyoruz. Yüce dinimizin hizmetkarları için kullandığı alçakça cümleleri kendilerine iade ediyor, kurmuş olduğu kerhane içerikli ifadenin kendisine has bir hayat şekli olduğunu hatırlatarak dünyayı kendi penceresinden görüp algılamamasını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.
Süslü ifadeler, hipnoz yöntemleri, çağdaş algı operasyonları ve tehditlerle gençleri kendi menfaatlerine alet eden kurgulanmış her tür yapıdan rahatsız olduklarını belirten Diyanet-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Bak ise, “Bu tür yapılara karşı var gücümüzle mücadele edeceğimizi bu basın açıklamamızla deklâre ediyoruz. Bunlar; dilleri zehirli, yürekleri zincirli, beyinleri uyuşturulmuş, mankurtlaştırılmış bir ruh hali ile Müslüman Anadolu halkından ve tarihinden intikam alma uğruna kurulan gizli ajandalı organize örgütlerdir. Hakimlerimizden talebimiz odur ki, İslam dininin genleriyle oynayan, halkın değerlerini bile bile aşağılayan, toplumda kin ve nefretin yaygınlaşmasına yol açan, devletin kurumlarına salya sümük saldıran, ahlaksızlığı fikir hürriyeti diye servis eden bu şer unsurların İsrail ve FETÖ hayranlığı dahil arkalarında var olan güçler ve ekonomik beslenme kaynakları araştırılsın ve hak ettikleri ceza kendilerine verilsin” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.