Afrin’deki Mehmetçiğe en anlamlı sürpriz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Afrin’deki Mehmetçiğe en anlamlı sürpriz
#Bursa |
28 Nis 2018 / Cmt 10:17
/ 256 Kez Okundu
| |

Bursa’da bir lisede öğrenim gören 530 öğrencinin Afrin’deki Mehmetçikler için hazırladığı sürpriz koreografi gururlandırdı.

Öğr encilerin gönderdiği kıyafet ve gıda malzemelerini teslim aldıktan sonra video mesajı gönderip teşekkür ed en Mehmetçiğe, öğr enciler de Türk bayraklı koreografi ile cevap verdi. O anlar havadan görüntül endi.
Bursa’nın Bademli Mahallesindeki Turhan Tayan Anadolu Lisesinde öğr enim gör en 17 yaşındaki Özge Işıklı, Afrin’de görevde olan ağabeyine ve Mehmetçiklere destek vermek amacıyla arkadaşları ve okul idarecileriyle birlikte askerler için giyecek ve erzak toplamaya başladı. Toplanan erzakların askerlere ulaşmasının ardından Kilis Jandarma Komutanlığında görev yapan askerler video çekip Bursa’daki lise öğr encilerine teşekkür ederek videoyu sosyal medyada paylaştı.
Bunun üzerine harekete geç en rehberlik bölümü ve spor kulübü öğr encileri ile öğretm enlerin de desteğiyle, ‘Vatan size minnettar’ yazılı ve Türk bayrağının yer aldığı dev bir koreografi çalışması yapıldı. 530 öğr enci tarafından yapılan ve 2,5 ay sür en koreografi havadan görüntül endi. Okul bahçesinde toplanan öğr enciler Türk bayrağı motifli "Vatan size minnettar" yazılı tabloyu oluşturdu. Havadan görüntül en en etkinlik daha sonra Afrin’deki askerler için sosyal medyadan paylaşıldı.
Okul Müdürü Bünyamin Demircan, "Daha önce Afrin’deki askerler için çeşitli malzemeler topladılar onları gönderdik. Kilis Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler video çekip teşekkür ettiler, biz de koreografi hazırlayıp cevap verdik" dedi.
Abisinin Afrin’de asker olduğunu ve oradan çıkarak bu projeyi hazırladıklarını anlatan 11’inci sınıf öğr encisi Özge Işıklı, "Bu b enim hayalimdi arkadaşlarım hayalimi gerçekleştirdi. Çok teşekkür ediyorum onlara" dedi. 10’uncu sınıf öğr encisi Kağan Bayır ise koreografi 2,5 ay sürdüğünü belirterek "Çok uğraştık ama gayretlerimize değdi" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.