AK Parti Bursa teşkilatları büyükşehir başkanlığı için temayüle gidiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Bursa teşkilatları büyükşehir başkanlığı için temayüle gidiyor
#Bursa |
29 Eki 2017 / Paz 15:52
/ 84 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından, büyükşehir belediye başkanlığı için yeni ismin belirlenmesi amacıyla çalışmalar devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasının ardından, büyükşehir belediye başkanlığı için yeni ismin belirlenmesi amacıyla çalışmalar devam ediyor.
AK Parti Bursa teşkilatları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için görüşlerini sandığa yansıtacak. Çalışmalar kapsamında 30.10.2017 Pazartesi Günü Saat: 11.00’de AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın da katılımları ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili temayül yoklaması basına açık olarak gerçekleştirilecek.
AK Parti Bursa Milletvekilleri, belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılacağı temayül yoklaması Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda yapılacak.
Temayül yoklamasının Bursa’nın geleceği ve partilerindeki istişare kültürü açısından önemine vurgu yapan İl Başkanı Ayhan Salman,“Ülkemizin, şehrimizin geleceğini ilgilendiren her kararda olduğu gibi bu süreçte de istişare kültürümüzü ve mekanizmamızı en doğru şekilde işletmeye çalışıyoruz. Amacımız, Bursa’mızın ve ülkemizin geleceğine katkı koyacak en doğru ismin ortaya çıkmasını sağlamak. Bu anlamda genel merkezimiz ve teşkilatlarımızla istişarelerimizi sürdürüyor, her fırsatta halkımızla buluşuyoruz. İnşallah tüm bu çalışmaların ardından en doğru sonuçlar ortaya çıkacaktır. Tüm çabamız bu güzel şehre ve ülkemiz katkı koymak için. En büyük gücümüz olan halkımızın güveni, birlik ve beraberliğimizle hedeflerimiz yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.