Akaryakıt zamları ikinci el otomobil satışlarını da vurdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Akaryakıt zamları ikinci el otomobil satışlarını da vurdu
#Bursa |
13 Kas 2017 / Pzt 09:41
/ 1.576 Kez Okundu
| |

Son günlerde akaryakıta ardı ardına gelen zamlar ikinci el otomobil piyasasını vurdu

Son günlerde akaryakıta ardı ardına g elen zamlar ikinci el otomobil piyasasını vurdu. Pazar da müşteriden çok otomobil var.
Son zamlarla birlikte motorin 5 lirayı aşarken benzin ise 5 lira 68 kuruş oldu. LPG ise 3 lira 25 kuruşa çıktı. Akaryakıt fiyatlarının yanısıra Motorlu Taşıtlar Vergisi de önemli oran da artınca araç alacak vatan daşlar da otomobil almakta vazgeçti
Bursa ikinci el otomobil pazarın da ise satıcılar sinek avlıyor. 2 ay öncesine ka dar satışların az da olsa iyi olduğunu b elirten satıcılar, "Son günlerde akaryakıt fiyatlarına g elen zamlar ve sıfır otomobillerde kampanya yapılması ikinci el araç satışlarını neredeyse durdurdu. Pazar da müşteriden çok araç var sinek avlıyoruz" dediler.
Bursa Oto Pazarı’na ikinci el araçlarını satmak için getiren vatan daşlar, sıfır otomobillerdeki kampanyaların ve akaryakıt fiyatlarının kendilerini etkilediğini söyleyerek, "Yıl sonu olduğun dan dolayı ikinci el satışların da yavaşlama var. Bunun da en büyük sebebi sıfır otomobiller için firmaların yapmış olduğu kampanyalar ve akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar. Akaryakıt fiyatları o ka dar çok artı ki vatan daşlar araca binmek istemiyor. Bu da satışları ekliyor. Son 2 aydır satışlar durgun. Pazar da müşteriden çok araç var, pazarı gezenler de bir şey alma dan dönüyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" dediler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.