Aktaş’tan radikal kararlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aktaş’tan radikal kararlar
#Bursa |
06 Kas 2017 / Pzt 21:10
/ 16.483 Kez Okundu
| |

Kısa süre önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başlayan Alinur Aktaş Büyükşehir Belediyesinde etkisini göstermeye başladı.

Bugün büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan daire başkanları, şube müdürleri ve birim amirleriyle yaptığı toplantı gerçekleştirdi.
Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda yeni dönem ile alakalı projeler ve beklentilerini bürokratlarına listeledi.

SALTANATA SON
Aktaş kamuoyunun tepkisine neden olan makam aracı saltanatına son vererek, kamu kaynaklarının gereksiz ve keyfi harcamalara son verildiğini açıkladı.
Makam araçlarının sadece belediye işlerinde kullanılacağını şahsi işlerde kullanılmayacağını ifade eden Aktaş, bürokratların kamu araçları ile evlerine gidemeyeceğini belirtti.

GEREKSİZ GEZİLERE SON
Toplantıda yurtdışı gezilerine de vurgu yapan Aktaş bundan sonra gereksiz seyehatler yapılamayacağını ifade ederek Büyükşehir Belediyesinde tasarruf döneminin başladığını açıkladı.
 

HALKLA İÇ İÇE OLUN
Öte yandan bürokratlarına talimat veren Aktaş tüm organizasyonlarda halk ile içe içe olmaları gerektiğini belirterek vatandaşın size ulaşmasına engel olmayın dedi. 
Özellikle bürokratların yanında dalkavuk tabiri edilen tayfayı görmek istemediğini belirten Aktaş yeni dönemin sıkı geçeceğini söyledi.

inegolonline.com/haber_diger/95c90dc0-4cdb-424e-9c7f-34ec0b0f3b00.jpg" />

 


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.