Altepe’nin tweetine Bursalılardan tepki yağdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Altepe’nin tweetine Bursalılardan tepki yağdı
#Bursa |
15 Kas 2017 / Çar 12:25
/ 42.050 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istemesi üzerine görevi bırakan Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, günler sonra tweet attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istemesinin ardından koltuğunu bırakan Bursa'nın eski büyükşehir belediye başkanı Recep Altepe, günler sonra bu sabah saatlerinde Twitter hesabından bir tweet attı.

İstifa sonrası eşi Hüsniye Altepe ile tatil için güney sahillerine giden Recep Altepe burada yaptığı açıklamada, "Ben daha önce görev sürem bitene kadar kendimi hazırlıyordum. Bu zaman dolunca tekrar görev verilirse yoluma devam ediyordum. Bu kez öyle olmadı. Hazırlıksız yakalandım." demişti.
Altepe'nin günler sonra kendi hesabından attığı "Hayırlı sabahlar" tweeti dikkat çekerken, bu mesaja Twitter kullanıcılarından çok sayıda cevap geldi. Öte yandan Recep Altepe'nin, Twitter profilindeki bilgilerinde yer alan "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı" ibaresini "Makine Mühendisi" olarak değiştirmesi dikkat çekti.

Altepe'nin "Hayırlı sabahlar" tweetine yönelik gönderilen bazı mesajlar şöyle:inegolonline.com/ haber_diger/screenshot-5a0bec2370ce7.png" style="height:461px; width:700px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.