Anlamlı Ziyaret
#Bursa |
02 Ara 2015 / Çar 11:31
/ 940 Kez Okundu
| |

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki heyet Ali Osman Sönmez Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Gürsu Hamdi Çalış Orta Okulu'nun duyarlı öğrencilerinin isteklerini kırmayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık; eşi Sümeyye hanım, Hamdi Çalış Orta Okul Müdürü Fahrettin Gündüz ve İnegöllü iş adamı Güven Korkut ile beraber Ali Osman Sönmez Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Ziyaret Ederek yaşlılarla sohbet ettiler.

Huzurevi yetkililerinden yaşlıların sağlıkları hakkında bilgi alan Başkan Işık, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Huzurevi sakinlerine tek tek karanfil hediye eden Işık, yaşlıların isteklerini tek tek dinledi.

 

Başkan Işık; yaşlıların 'aynada geleceğimizi yansıtan' kişiler olduğunu söyledi. Herkesin bir gün yaşlanacağını ve bu nedenle de yardıma muhtaç kalacağını ifade eden Işık, “Yaşlanınca bize nasıl davranılmasını istiyorsak, bizler de şimdiden yaşlılarımıza o şekilde hürmet ve saygı göstermeliyiz. Hizmetlerini ve ihtiyaçlarını eksiksiz yerine getirerek yaşlılık dönemlerini huzur ve mutluluk içinde geçirmelerine önayak olmalıyız. Dinimiz de yaşlıları ve hastaları bize emanet ediyor ve onlara hizmet etmeyi emrediyor. Bu hem dini, hem de ahlaki vazifemizdir.” sözlerine yer verdi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.