Vatandaş siteminde haklı, bir başıboş at kazası daha

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | İHA
08 Ara 2021 / Çar 00:34
/ 5.234 Kez Okundu
| |

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda yola çıkan başıboş atlar kazaya neden oldu. Kaza anı bir iş yeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İnegöl - Alanyurt yolu üzerinde meydana geldi. Alanyurt’tan İnegöl’e seyir halinde olan Fatih Pal yönetimindeki 03 EV 217 plakalı otomobil, yola aniden çıkan başı boş ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen at yaralanmasına rağmen kaçarak uzaklaştı. Kaza nedeniyle duran otomobile ise arkasından gelen başka bir otomobil çarptı. Kazada şans eseri yaralananan olmadı.
Kaza sonucu 2 araçta da maddi hasar oluştu. Araçlar çekiciler yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Kaza anı kamerada
Güvenlik kamera görüntülerine; Otomobilin yola çıkan ata çarpması, duran araca ise arkasından gelen aracın çarpmasıyla birlikte, yere düşen atın ayaklanıp kaçtığı anlar yansıdı.

VATANDAŞ İSYANINDA HAKLI

Kazaya karışan Fatih Pal ise şu ifadeleri kullandı;

Merhaba hayırlı aksamlar dün akşam saat 8 sularında trafik kazası yaptım Alanyurt İnegöl arasındaki yolda başıboş atlar vardı. Bir tanesi yola atladı ve kaza yaptım kazada sağlık durumuma bir şey olmadı fakat maddi hasar yaşadım. Başıboş atlara belediyenin önlem almasını şiddetle istiyorum ata çarptıktan sonra arkadan bana bir araç çarptı çok şükür o kişi de de bir problem yok ama maddi hasar var. Şimdi soruyorum belediyeye bu kazada kim suçlu? İsmim Fatih Pal arkamdan gelen araç bana çarptı evet arkadan çarpmak suç fakat işlek bir yolda bu şekilde başıboş bırakılan atlara neden müdahale edilmiyor. Belediye niçin bu insanların atlarını besleyebileceği daha uygun alanlar tahsis etmiyor parklar bahçeler yapılacağına bu gibi sorunlar bulması gerekiyor diye düşünüyorum.






 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.