Başarılı sporcular UEDAŞ tarafından ödüllendirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başarılı sporcular UEDAŞ tarafından ödüllendirildi
#Bursa |
02 Mar 2017 / Per 18:33
/ 120 Kez Okundu
| |

Balkan, Avrupa ve dünya şampiyonalarında kürsüye çıkan sporcular ödüllendirildi. 2016 yılında Bursa’yı uluslararası alanda temsil eden ve derece yapan sporcular ve antrenörlere Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (UEDAŞ) sponsorluğunda Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) tarafından altın verildi.

Bursa’yı uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil eden sporcular, 2016 yılında 112 madalya ile geri döndü. 679 spor kulübü ve 183 bin 457 lisanslı sporcu ile Türkiye’de önemli bir yer tutan sporcuların, başarıları ise UEDAŞ tarafından ödüllendirildi.

 

Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan yerleşkesi toplantı salonunda gerçekleşen organizasyona Vali Yardımcısı Ergün Güngör, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Hacıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, GHSİM Müdürü Süleyman Şahin, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Basın Yayın Enformansyon İl Müdürü Ali Fuat Gölbaşı, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Latif Deniz ile çok sayıda konuk katıldı.

 

103 sporcu ve 30 antrenöre toplamda 159 çeyrek altın hediye eden UEDAŞ, sosyal sorumluluk projeleri ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Günümüz teknolojisinde enerji artık ekmek ve su gibi ihtiyaç haline geldi. Bizde UEDAŞ olarak kesintisiz, sürdürülebilir ve kaliteli enerjiyi müşterilerimizle buluşturmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu arada kültür, sanat, eğitim, çevre ve spor gibi toplumu yönlendiren ve geliştiren alanlara katkı sağlamaya da devam ediyoruz. Bu şehrin dinamiklerinden doğmuş ve bu şehre hizmet eden bir kurum olarak kendimizi bu şehre karşı sorumlu hissediyoruz. Şirket olarak üzerimize düşen her türlü yardımı yapmaya bir borç kabul ediyoruz. Bu bağlamda spora ve sporcuya her branşta desteklerimizle gençlerimize ufakta olsa katkı sağlamaktır. Biliyoruz ki gençlerimize gereken desteği sağlayabilirsek, hem Türkiye’de hem de dünya da büyük başarılara imza atacaklardır” dedi. Müsabakalarda gösterilen başarılardan dolayı Efe, sporcuları ve antrenörleri ayrıca kutladı.

 

 

Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda birinci olan sporcular altınlarını Vali yardımcısı Ergün Güngör, İl Jandarma Alay Komutanı Ahmet Hacıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ ve UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe'nin elinden aldı.

 

Konuşmaların ardından sporculara ve antrenörlere küçük altınları takdim edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.