Başbakan Yardımcısı Şimşek, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin açılışını yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başbakan Yardımcısı Şimşek, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin açılışını yaptı
#Bursa |
25 Mar 2018 / Paz 13:21
/ 155 Kez Okundu
| |

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uludağ Üniversitesi’nde yapımı tamamlanan Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin resmi açılışını gerçekleştirdi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Uludağ Üniversitesi’nde yapımı tamamlanan Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin resmi açılışını gerçekleştirdi.
Uludağ Üniversitesi’nde konferans veren Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ardından yapımı tamamlanan Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin resmi açılışını da gerçekleştirdi. Şimşek, “Bursa’da muazzam bir yenilikçi hareket var. Bugün de üniversitede hocalarımızla, akademisyenlerle ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Bursa’ya küresel doğrudan yatırımlar da zaman içerisinde artacak. Zaten burada muazzam bir girişimcilik ruhu var. Bir tecrübe ve birikim var. Şimdi üniversitemiz biraz daha sanayi ile birlikte çalışıp bu yenilikçilik ekosistemini güçlendirecek” diye konuştu.
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ise 3. Nesil Üniversite sloganıyla yatırımlara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Göreve gelir gelmez başlattıkları projelerin birer birer açılışlarını yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “ Sağlık Bilimleri Fakültemizi de daha modern ve günün eğitim ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yeniden inşa ettik. Son derece donanımlı bir fakülte yaptık. Öğrencilerimiz gerek bilimsel gerekse de akademik anlamda en iyi eğitimi burada alabilecek” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından fakülteyi inceleyen Başbakan Yardımcısı Şimşek, üniversiteye yaptıkları katkılardan dolayı işadamları ve girişimcilere teşekkür plaketi takdim etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.