Başkan Bozbey, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Bozbey, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
#Bursa | İHA
20 Haz 2025 / Cum 13:03
2 dk okuma / 77 Kez Okundu
| | |

Bursa’da 2003 okulda 656 bin öğrenci karne aldı. Başkan Mustafa Bozbey öğrencilerle buluşarak yaz tatili mesajı verdi, yaz okullarına davet etti.

656 BİN ÖĞRENCİ YAZ TATİLİNE GİRDİ
Bursa’da 2003 okulda öğrenim gören 656 bin 200 öğrenci ve 40 bin 732 öğretmen, karnelerini alarak yaz tatiline merhaba dedi. Karne törenleriyle birlikte öğrenciler, bir dönemin yorgunluğunu geride bıraktı.


BAŞKAN BOZBEY, DAVET EDEN ÖĞRENCİYİ ZİYARET ETTİ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilk olarak Mümin Canbaz İlkokulu öğrencisi Kerem Bayram ve arkadaşlarının davetine icabet ederek okulu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Bozbey, karne sevinçlerine ortak oldu.


ÖZEL EĞİTİM OKULUNDA KARNE TÖRENİNE KATILDI
Başkan Bozbey daha sonra Hacı Mehmet Zorlu Özel Eğitim Meslek Okulu’nda düzenlenen resmi karne törenine katıldı. Öğrencilere karnelerini takdim eden Bozbey, öğretmen ve velilerle de sohbet etti.


VELİLERE VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR
Törende yaptığı konuşmada velilere seslenen Başkan Bozbey,

“Notlar ne olursa olsun çocuklarımızın yanında olun,”
mesajını verdi. Öğretmenlere ise, yıl boyunca gösterdikleri özveri için teşekkür ederek,
“Çocuklarımızın gelişimi için çabalayan tüm öğretmenlerimize minnettarız,”
ifadelerini kullandı.


YAZ OKULLARINA DAVET
Yaz tatilini verimli geçirmenin önemine değinen Bozbey, öğrencileri Bursa Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulları’na davet etti.

“Tatilde bol bol kitap okuyun, yeni şeyler öğrenin. Biz de Büyükşehir olarak her adımda yanınızdayız.”
diyerek tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.