Bozbey: Esnaf müşterinin yakınında olmalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozbey: Esnaf müşterinin yakınında olmalı
#Bursa |
26 Mar 2019 / Sal 12:54
/ 74 Kez Okundu
| |

Osmangazi’nin Yeşilova ve Altınova mahallelerindeki esnafla buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “31 Mart sonrası sizlerle konuşarak, küçük bir sanayi sitesi oluşturup, esnafımızı müşterilerinin yakınında bir konuma kavuşturma arzusundayız” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Altınova ve Yeşilova mahallelerinde esnafla bir araya geldi. Tek tek esnafı ziyaret eden Mustafa Bozbey ‘hayırlı işler’ diledi. Bozbey, esnaf ziyaretinin ardından da CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ile birlikte esnafla kahvaltı yaptı. Ağırlıklı olarak bölgedeki oto tamirci esnafının katıldığı kahvaltıda konuşan Mustafa Bozbey, sorunları yakından bildiğini ifade etti. Bölgede çalışmaları başlatılan ulaşım projelerinin esnafı son derece mağdur ettiğini kaydeden Bozbey, “Bölge halkına danışmadan yapılan projeler sorunları çözmüyor. Yalova Yolu’ndaki T2 Hattı, ve bölgeden geçen Murat Hüdavendigar Bulvarı, halka ve esnafa zarar verdi. Bu projeleri göreve gelince yeniden revize edeceğiz. ‘Nilüfer ve Yıldırım’da küçük sanayi bölgeleri var. Osmangazi’de de bu olmalı’ diye yıllar önce söyledim. Müşteri, yakınındaki esnafa gider. Esnaf her bölgede kurulacak küçük sanayi sitelerinde toplu halde olmalı. 31 Mart sonrası sizlerle konuşarak, bu bölgede bir sanayi sitesi oluşturup esnafımızı müşterilerinin yakınında bir konuma kavuşturma arzusundayız” dedi.
“Herkesi gülümseteceğiz”
Bursa’nın ulaşım sorununun yer altında entegre olan metro sistemiyle çözüleceğini ifade eden Mustafa Bozbey, “Yapılan raylı sistem Bursa’yı ikiye böldü. İzmir, Ankara yolları Çin Seddi gibi bölündü. Tartışmadan, konuşmadan yapılan projelerin sonucu hepimizi etkiliyor. Bursa’daki ulaşım sorunlarını yer altı metro sistemiyle çözeceğiz. Bursa’nın değerlerini ortaya çıkararak tüm halkımızı gülümseteceğiz” şeklinde konuştu.
Bozbey, bölgedeki tamirci esnafının hurdacılarla ilgili sorunlarını da bildiklerini belirterek, en kısa sürede çözeceklerini sözlerine ekledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.