Bozbey Türkiye’deki en başarılı belediye başkanları arasında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozbey Türkiye’deki en başarılı belediye başkanları arasında
#Bursa |
26 Mar 2018 / Pzt 11:38
/ 282 Kez Okundu
| |

Gezici araştırma şirketinin halka sorarak yaptığı yerel yöneticiler anketinde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında en başarılı başkanlar sıralamasında yedinci oldu

Gezici araştırma şirketinin halka sorarak yaptığı yerel yöneticiler anketinde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında en başarılı başkanlar sıralamasında yedinci oldu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yaptığı çalışmalarla halkın gönlündeki yerini her geç en gün artırıyor. Gezici araştırma şirketinin yaptığı araştırma Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in başarısını da gözler önüne seriyor. Araştırma şirketinin 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirdiği araştırmaya göre, büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ilk beşte üç CHP’li belediye, iki MHP’li belediye var.
Halka sorularak yapılan ankette ilçe belediye başkanları sıralamasında ilk 7’de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de var. İlçe belediyeleri sıralamasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i, halkın yüzde 60.2’si başarılı buldu. Bozbey, bu puanla Türkiye’deki en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yedinci sırada yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.