BTSO, BEKSİAD’ın yeni başkanını ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BTSO, BEKSİAD’ın yeni başkanını ağırladı
#Bursa |
07 Oca 2018 / Paz 14:28
/ 210 Kez Okundu
| |

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ( BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Bursa bebek ve çocuk konfeksiyonu sektöründe son dönemde elde edilen başarılarda BTSO ve BEKSİAD işbirliğinin önemli bir rolü olduğunu vurgulayan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, sektörün gelişimi adına hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Burkay, "Bursa’yı ortak akıl vizyonuyla geleceğe taşıyacak adımlar attık. Son dört yıllık süreçte 40’a yakın makro projeyi hayata geçirdik. Bu projelerin katkılarıyla Bursa’nın birçok sektörde önemli bir gelişim kaydetti. Bu süreçte özellikle bebek ve çocuk konfeksiyonunun başarılarıyla tüm sektörlere örnek oldu. Başta Junioshow fuarı olmak üzere, UR-GE, Ticari Safari ve Küresel Fuar Acentesi gibi projelerimizle sektörümüz altın çağını yaşıyor. Bu projelerle firmalarımız dünya çapında iş yapabilir bir konuma yükseldi. Tüm çalışmalarımızda bizlere destek olan BEKSİAD yönetimine teşekkür ediyorum. Sektörümüzüm gelişimi adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan Junioshow’un 10 Ocak’ta kapılarını açacağını belirten Başkan Burkay, fuar kapsamında önemli bir alım heyeti organizasyonu gerçekleştirecekleri bilgisini verdi. 350 kişiden oluşan yabancı alım heyetini Bursa’ya getirerek Bursalı firmalarla buluşturacaklarını söyleyen Başkan Burkay, düzenlenecek ikili iş görüşmelerinin firmaların ihracat potansiyellerine önemli katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.
Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurullarını gerçekleştirdiklerini hatırlatan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız da, “Göreve gelişimizin üzerinden az bir zaman geçmesine rağmen hizmet bayrağını daha yukarıya taşımak adına, Yönetim Kurulu olarak var gücümüzle çalışmalara koyulduk. Önümüzde çok önemli bir sınav var, o da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Junioshow Fuarı. Fuarımız, sizlerin destekleri ve sektör temsilcilerimizin gayretleri ile belirli bir noktaya ulaştı. Şimdi hedefimiz fuarımızı daha ileriye taşımak ve kalıcı hale getirmektir. Biz yeni yönetim olarak, geçmiş yönetimdeki arkadaşlarımız gibi, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sektörümüzün kalbi Bursa’da atıyor ve üretimin çok büyük bir kısmı burada yapılıyorken, fuar için başka şehirlere gitmek durumunda kalıyorduk. Çok şükür o günler geride kaldı ve alıcıları artık şehrimizde yılda iki kez bu fuar vesilesiyle de ağırlayabiliyor, işlerimizi geliştirebiliyoruz. Bu noktada sektörümüz adına sizlere teşekkür ederim” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.