Bu çocuklar yetenekleriyle hayran bırakıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bu çocuklar yetenekleriyle hayran bırakıyor
#Bursa |
31 Eki 2017 / Sal 14:40
/ 106 Kez Okundu
| |

Nilüfer Belediyesi ve Kızılay Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen yemeğe katılan ‘Özel çocuklar’ yetenekleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı

Nilüfer Belediyesi ve Kızılay Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen yemeğe katılan ‘Özel çocuklaryetenekleriyle herkesi kendilerine hayran bıraktı.
Misi Kamp Karavan Tesisleri’ndeki yemeğe Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş ile Kızılay gönüllüleri de katıldı. Renkli görüntülere sahne olan buluşmada ‘özel çocuklar’, büyük bir azim göstererek engelleri nasıl ortadan kaldırdıklarını gözler önüne serdi. Başarı hikayelerini paylaşan ‘özel çocuklar’, arkadaşlarına çeşitli tavsiyelerde bulundu. Çocuklar, hünerlerini sergileyerek davetlileri kendilerine hayran bıraktı.
Ortaokulu bitirdikten sonra eğitim hayatına dört yıl ara verdiğini ifade eden Umut Öztürk, daha sonra lise ve üniversiteden mezun olduğunu ifade etti. İkinci bir üniversiteden mezun olmak için çalıştığını kaydeden Öztürk, “Her şey inanmakla başlıyor. Eğer siz de kendinizin bir yere gelebileceğine ve insanlara faydalı olabileceğinize inanıyorsanız, engellilerin bu hayatta başaramayacağı bir şey yoktur. Ben yaptıysam, diğer kardeşlerim daha güzelini yapabilir. Bunu başararak hem kendinden sonraki insanlara faydası olur hem de kendini daha iyi hisseder” diyerek arkadaşlarına tavsiyelerde bulundu.
Öğretmeninin teşvikiyle oryantiring sporunu yapmaya başlayan Fırat Kıpçak da, geçen yıl Bursa’da düzenlenen Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası’nın PRE A kategorisinde birinci olduğunu belirtti.
Serhat Demir, ayaklarıyla çizdiği resimle hayran bırakırken, Murat Kon da zeybek oyunuyla coşturdu. ‘Özel çocuklar’, yemek sonrası aileleriyle birlikte çiftetelli oynadı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.