Bursa Büyükşehir Avrupa üçüncüsü oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Büyükşehir Avrupa üçüncüsü oldu
#Bursa |
05 Şub 2018 / Pzt 16:33
/ 87 Kez Okundu
| |

‘Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden önemli takımlardan olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ‘Büyük Kadınlar’ kategorisinde 3

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden önemli takımlardan olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, ‘Büyük Kadınlar’ kategorisinde 3.’lük gururunu yaşadı.
Portekiz’in Mira şehrinde yapılan ‘ Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası (ECCC) Kros Şampiyonası’nda Türk takımları, başarılarıyla göz d oldurdu. Şampiyonada Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün de aralarında bulunduğu ve dünya çapında atletlerin yarıştığı ‘Büyük Kadınlar’ mücadelesi oldukça çekişmeli anlara sahne oldu.
Bu dalda Türkiye’yi temsil eden iki ekipten Bursa Büyükşehir Belediyespor, 55 puan toplayarak Sporting Lizbon (Portekiz) ve Bilbao Atletismo’nun (İspanya) ardından Avrupa 3.’sü oldu. Yarışı ilk 10 içinde bitirenler arasında Esma Aydemir ve Özlem Kaya da yer aldı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, ilk kez takım halinde Avrupa 3.’lüğünü kazandı. Atletizm takımı antrenörü İshak Kaya, Bursa’nın gururu olmaktan ve İstiklal Marşı’nı Portekiz’de duyurmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.