Bursa Tarım Fuarı kapılarını açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Tarım Fuarı kapılarını açtı
#Bursa |
15 Eki 2015 / Per 17:47
/ 481 Kez Okundu
| |

Tarım üretimi giderek artan ülkemizin tarımsal kaynakları, bereketli toprakları, yüksek üretim gücü ile önemli şehirlerinden olan Bursada 13 yıldır hazırlanan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları kapılarını 13 Ekim tarihinde yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

24 ülkeden 459 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen fuara,  AS EXPO Uluslararası Danışmanlık şirketi ve ALDERI Grup’un iş birliği ile Irak, Lübnan, Dubai, Ürdün ve Filistin olmak üzere toplamda 5 ülkeden 317 ziyaretçiden oluşan alım heyeti organizasyonu gerçekleştirildi.

ZİYARETÇİLER MEMNUN

 As Expo Uluslararası Danışmanlık Firması ve Alderi Grup’un organizasyonuyla gelen Tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarının başkanları ile fuar organizatörünü buluşturan Alderi grup ve Asexpo gerçekleştirilen toplantıda ki olumlu ticari gelişmelerden büyük mutluluk duydu. Ziyaretçiler fuarda aktif halde ticaret yapacaklarını ve ülkelerine döndüklerinde bir sonraki yıl daha fazla katılım göstereceklerini ilettiler.

Hem yurtiçinden hem de yurtdışından büyük ilgi gören Bursa Tarım, Hayvancılık ve Ekipmanları fuarı 17 Ekim günü kapılarını kapatıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.