Bursa'da Bakkalın Çocuklara İstismarı: Tutuklandı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 Bursa'da Bakkalın Çocuklara İstismarı: Tutuklandı!
#Bursa | Haber Merkezi
25 Mar 2024 / Pzt 18:00
/ 17.058 Kez Okundu
| |

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Panayır mahallesinde yaşayan 50 yaşındaki Zafer Ç.'nin, bakkalında 11 ve 12 yaşlarındaki 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Skandal olay Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Panayır Mahallesi'nde yaşandı. Yaşları 11 ile 12 yaş arası değişen 3 kız çocuğuna işlettiği bakkalda cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs tutuklandı.
 
Olay Bursa'nın Osmangazi ilçesi Panayır mahallesinde Temmuz ayında yaşandı. İddiaya göre Panayır mahallesinde bir bakkal işleten 50 yaşındaki Zafer Ç. o sırada ailesinin ekmek almak için bakkala gönderdiği  Z.Ç'yi 'gel sana dondurma vereyim' diyerek küçük çocuğu bakkalın içine çağırdı, bu sırada Z.Ç'yi öpmeye ve dokunmaya çalışan Zafer Ç, 'kimseye söylemezsen her istediğini veririm sana' dedi. Yaşananlardan rahatsız olan Z.Ç iş yerini terk etti.

2 ÇOCUĞA DAHA İSTİSMARDA BULUNMUŞ
Olayın üzerinden geçen zamanın ardından Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu'na eğitim gören Z.Ç, rehber öğretmenin uygulama dersinde 'unutumadığınız, sizi etkileyen bir olayı yazmanızı istiyorum' talebinden sonra bakkal dükkanında yaşadığı olayı kağıda döktü. Öğrencilerin notlarını okuyan rehber öğretmen, Z.Ç'nin yaşadığı olayın aynı sınıfta eğitim gören 2 öğrencinin daha başına geldiğini gördü. Hemen öğrencilerin ailelerine ulaşan rehber öğretmen yaşananlarla ilgili ailelere bilgi verdi.

'DONDURMAYI KARŞIMDA YE'
Yaşananların ardından Z.Ç'nin ailesi hemen savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan 50 yaşındaki Zafer Ç. çıkarıldığı mahkemede, ''suçlamaları kabul etmiyorum, ben böyle bir şey yapmadım. Aile ilişkilerimiz düzgündür. 29 yıllık esnafim, dükkana tek başıma bakıyorum. Çocuklara bayramlarda dondurma dağıtıyordum. O gün bir kız "Zafer Abi bana neden dondurma vermiyorsun?" dedi. Sonrasında kendisine benim dağıttığımdan farklı daha pahalı olan bir dondurma almış, Ben de dondurmayı burada ye, diğerleri kıskanmasın dedim. Mağdurun söylediği olay bununla ilgilidir. Ancak ben orada kendisinin herhangi bir yerine dokunmadımDiğer mağdurların anlattıkları olayı ise hatırlamıyorum. Kesinlikle kabul etmiyorum. Hakkımda söylenen suçlamaları gerçekleştirmedim. Tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmemi talep ederim'' dedi.

TUTUKLANDI
Mağdurları ve Zafer Ç'i dinleyen Bursa 5.Sulh Ceza Hakimliği 50 yaşındaki Zafer Ç'yi '12 yaşından küçük çocukların cinsel istismarı' suçu dolayısla tutukladı.

PSİKOLOJİSİ ALT ÜST OLDU
Olayın ortaya çıkmasının ardından uzun süredir Z.Ç'nin hal ve hareketlerinde değişim olduğunu ifade eden bir aile yakını , ''Z.Ç uzun süredir içine kapanıktı. Yakınları bir kaç kez kendi kendine ağlarken bulmuş. Böyle bir olayın gerçekleşmiş olacağı aklımızın ucundan geçmezdi. Olayın ardından şahsın sosyal medya hesaplarını inceledim. Şahsın pedofiliye yatkın paylaşımlarının da olduğunu gördüm. Ayrıca şahıs mahkemede 'aile ilişkilerinin' çok düzgün olduğunu ifade etti ama öğrendik ki eşinden de boşanmış. Şahsın gereken en büyük cezayı almasını istiyoruz' dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.