Bursa'da Definecilik Faciası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa'da Definecilik Faciası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti!
#Bursa | İHA
18 Nis 2024 / Per 10:30
/ 21.144 Kez Okundu
| |

Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, definecilik yapmak için mağaraya giren 3 kişi göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii'nde bir mağarada meydana geldi. Edinen bilgilere göre, 3 arkadaş definecilik yapmak için mağaraya girdi. Mağarada yaptıkları kazı sırasında kaya düşmesi sonucu göçük meydana geldi ve 3 kişi göçük altında kaldı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda mağara girişinde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Mağaranın içerisinde 2 kişinin daha olduğu ihbarı üzerine arama kurtarma çalışmaları devam etti.

Arama kurtarma köpekleri Damga ve Meftun'un da yardımıyla mağaranın içerisinde bulunan 2 kişiye de ulaşıldı. Ancak yapılan incelemelerde 3 kişinin de hayatını kaybettiği teyit edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur, jandarma ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığını açıkladı. Jandarma, bölgede gözcü konumunda başka kişiler olup olmadığını da araştırıyor.

Gürmüzlü Mahalle Muhtarı Zeynel Çetin ise yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden kişilerin definecilik yapmak için mağaraya girdiklerini ve daha önceden de bu tür faaliyetlerde bulunduklarını düşündüklerini ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.