Bursa’da Kanlı Kavga 2 Ölü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa’da Kanlı Kavga 2 Ölü
#Bursa |
 :
/ 2.333 Kez Okundu
| |

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, bir kafeteryada çıkan kavgada silahlar patladı. Olayda Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş ile tartıştığı şahıslardan bir kişi öldü, biri ağır 3 kişi yaralandı.

Olay dün gece saat 23:30 sıralarında TOKİ  Fuat İshak (39) ile Yalova’nın Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Serkan Karataş (40) olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgada İlhan Karataş (30), Suat İshak (46) ve Nermin İshak (37) ise yaralandı. Kafeteryada oturan olan diğer müşteriler büyük korku yaşadı. Kafeteryanın bahçe kısmındaki silahlı kavgadan kaçanlar kapalı bölüme sığındı. Silah patlamaları durduğunda kafeteryanın savaş alanına döndüğü görüldü. Kanlar içinde yerde yatan yaralılar, ellerindeki silahlar ve sinir krizi geçiren yakınları, kanlı kavganın boyutunu gözler önüne serdi.
Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevrede güvenlik tedbiri alırken, acil servis ekipleri de yaralılara müdahale etti. Yaralılar ambulanslarla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa’daki çeşitli hastanelere sevk edilen yaralılardan Suat İshak’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Ölen ve yaralananların yakınları Orhangazi’ye geldi. Devlet Hastanesi önünde toplanan kalabalığın olay çıkarmasını önlemek için polis seferber oldu. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekiplerine destek için Bursa’dan çevik kuvvet ekibi çağrıldı.
Polis, kafeteryada bulunan 2 tabanca ile 1 tüfeğe el koydu. Öte yandan aynı masada oturan diğer kişiler de ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.
Savcının incelemesinin ardından Serkan Karataş ve Fuat İshak’ın cenazeleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
Kavgada öldürülen Serkan Karataş ile Fuat İshak’ın çocukluk arkadaşı oldukları, Karataş’ın bir süre önce İshak’ın Şoförler Odası’nda sekreterlik yapan kız kardeşini kaçırdığı ve Orhangazi’de yaşamaya başladığı iddia edildi. İki ailenin kız kaçırma meselesinden doğan husumeti bitirmek için bir araya geldikleri tahmin ediliyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.