Bursalı eğitimciler İngiltere’de The Bett Show Fuarı’nda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursalı eğitimciler İngiltere’de The Bett Show Fuarı’nda
#Bursa |
08 Şub 2018 / Per 14:24
/ 135 Kez Okundu
| |

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde eğitim kurumlarının temsilcileri İngiltere’de düzenlenen The Bett Show Eğitim Fuarı’nı mercek altına aldı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Küresel Fuar Acentesi Projesi çerçevesinde eğitim kurumlarının temsilcileri İngiltere’de düzenlenen The Bett Show Eğitim Fuarı’nı mercek altına aldı.
Bursalı firmaların ihracatçı kimliğini güçlendirmek ve dünyaya açılmalarını sağlamak maksadıyla BTSO’nun öncülüğünde düzenlenen Küresel Fuar Acentesi projesi, 2018 yılında yeni fuar organizasyonlarını sürdürüyor. BTSO üyeleri, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen The Bett Show Eğitim Fuarı’nı inceledi. BTSO heyeti, dünyanın en önemli eğitim kurumlarından olan Oxford Üniversitesi’ni ziyaret etti. Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihan Akyelken tarafından karşılanan BTSO üyeleri, İngiltere’deki eğitim sistemi ve Oxford Üniversitesi’ndeki yapılanma ve kabul şartları ile ilgili brifing aldı. Heyet ayrıca London Business School ve British Council eğitim kurumlarını da ziyaret etti.
BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Gürses, İngiltere The Bett Show Eğitim Fuarı’nın eğitim ekipmanları ve teknolojileri alanında en önemli markaların buluştuğu organizasyonlardan birisi olduğunu söyledi. BTSO’nun Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında Bursalı firmaları şimdiye kadar 135’e yakın fuar ve B2B organizasyonu ile buluşturduklarını ifade eden Gürses, “Bu programlara 5 binden fazla BTSO üyesi katıldı. 2018 yılında 40’a yakın fuar programını takvimimize aldık. İngiltere programımızda üyelerimiz, fuardan ve kurum ziyaretlerinden olumlu izlenimlerle ayrıldı. Bursa iş dünyamızın talepleri doğrultusunda fuar organizasyonlarımızı sürdürürek, kent ekonomisine katkılarımızı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Heyet Başkanı ve Meclis Üyesi Serdal Gülmez, The Bett Show Eğitim Fuarı’nın heyet için oldukça yoğun geçtiğini belirterek, “BTSO’nun öncülüğünde güzel bir iş gezisi gerçekleştirdik. Ziyaretçiler memnun ayrıldı. Kurum ziyaretleri de fuar programı kadar verimli geçti. Üyelerimiz için önemli bir tecrübe oldu. Organizasyondan dolayı BTSO’ya teşekkür ediyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.