Bursaspor evinde Sivaspor’u mağlup etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursaspor evinde Sivaspor’u mağlup etti
#Bursa |
17 Mar 2018 / Cmt 17:56
/ 280 Kez Okundu
| |

Yeşil Beyazlı takım, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta Sivasspor’u, Bogdan Stancu’nun golüyle 1-0 mağlup etti. Golden önce ve sonra taraftarlar Le Guen ile yönetimi istifaya davet etti.

Spor Toto Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Bursaspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Timsah Arena'da oynanan karşılaşmaya taraftarının desteğini de arkasına alarak başlayan Yeşil Beyazlılar topa hakim olan taraftı.

Etkili olmayan cılız ataklarla ilk 15 dakikayı geçiren Bursaspor, 3 0'uncu dakikada kalesinde büyük tehlike gördü. Kaleci ile karşı karşıya kalan ve Harun Tekin'i de çalımlayan Robinho, topu kaleye gönderdi. Ancak Ekong, topu çizgi üstünden yaptığı müdahale ile kornere gönderdi.

43'te yine Sivasspor, 45+ 1'de Robinho'nun pasında Kone çizgi üstünde dokunamadı. Bursaspor ise üretkenlikten çok uzak bir 45 dakikayı tamamlayarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya Bursaspor baskılı başladı. Ancak oyunun üçüncü bölgesinde bir türlü istediği nokta atışını atamayan Yeşil Beyazlı takım, defansında da açık verememek için mücadele etti.

Ancak oyunun son bölümlerinde kalesinde de tehlikeler gördü.

Maçın 76'ıncı dakikasında Le Guen, Batalla'yı oyundan alması ise büyük tepki topladı. Bu dakikadan sonra istifa sesleri yükselmeye başladı.

Tepkiler yükselirken sahneye Bogdan Stancu çıktı ve maçın 83'üncü dakikasında topu ağlara gönderdi. Stancu, golden 5 dakika sonra da direğe takıldı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Bursaspor sahadan 1 - 0 galip ayrıldı ve rahat bir nefes aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.