BUSKİ Genel Müdürü Görevinden Ayrıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BUSKİ Genel Müdürü Görevinden Ayrıldı
#Bursa |
04 Ara 2017 / Pzt 18:50
/ 6.225 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı görevinden ayrıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı görevinden ayrıldı. Çetinavcı'nın yerine BUSKİ Genel Müdürlüğü'ne Güngör Gülenç vekalet edecek.

BUSKİ, Bursalıların büyük tepkisini çeken kurumların başında geliyordu. Özellikle sosyal medyada her ay zamlanan fahiş su faturaları, kamuoyuna yansıyan ihalelerdeki usulsüzlükler, istihdam politikası, çeşmelerden akan sağlıksız ve kalitesiz sular, foseptik sularının Bursa'nın içme suyu havzasına karışması, plansız kesintiler gibi konu başlıkları sıklıkla gündeme getiriliyordu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal tesislerin bağlı olduğu BURFAŞ'ın Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ile ulaşımı işleten BURULAŞ şirketinin Genel Müdürü Levent Fidansoy da görevlerinden ayrılmıştı.

Öte yandan Bursa'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talebi doğrultusunda gerçekleştirilen yenilenme süreci çerçevesinde BUSKİ'de Çetinavcı'nın görevden el çektirilmesiyle birlikte genel müdür yardımcılarının da değişmesi bekleniyor.

Kaynak Bursada Bugün





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.