Bütçe görüşmelerinde yine gerginlik: Bursa milletvekili...

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Bursa | Haber Merkezi
06 Ara 2022 / Sal 16:47
/ 535 Kez Okundu
| |

Meclis, bütçe görüşmelerinde gergin anlara sahne oldu. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs arasında arbede yaşandı.

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs arasında yumruklaşma yaşandı. AK Partili vekilin parmağındaki yüzüğün, Örs'ün kafasında şişlik ve kızarıklığa yol açtığı öğrenildi.

Örs'ün ambulansla hastaneye götürüldüğü ve yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Gazete Duvar'ın aktardığı bilgilere göre ise, Örs'e ilk müdahaleyi muhalefet kulisinde İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur yaptı. Örs'ün kravatı çıkarılıp bir süre oturtuldu. Kalp rahatsızlığı olduğu için önce Meclis'teki revire götürülen Örs daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hüseyin Örs yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hüseyin Örs'ün elektroşok ile hayata döndürüldüğü açıklandı. 

Halk TV'ye konuşan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Örs'ün hayati tehlikesinin bulunduğunu aktardı.

TBMM'de 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde, dün kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını hedef almış, bu sırada iki taraf arasında gergin anlar yaşanmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.