Çiftçi Büyükşehir Belediyesporlu futbolcularla buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çiftçi Büyükşehir Belediyesporlu futbolcularla buluştu
#Bursa |
24 Ağu 2017 / Per 17:26
/ 82 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Ligde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor A takımı futbolcularını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacaklarını söyledi

Süper Amatör Ligde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor A takımı futbolcularını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacaklarını söyledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, süper amatör liginde mücadele veren Büyükşehir Belediyespor A takımı futbolcuları ile buluştu. Sporcularla tek tek tokalaşan ve yeni sezonda başarı beklediklerini ileten Başkan Çiftçi, Kulüp Başkanı Mehmet Reşat Özmen’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezon öncesi genç sporcuların antrenmanını izledi.
“Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağız”
Buluşmada başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini futbolculara aktaran Başkan Çiftçi, sezon başında başlayan heyecanın sezon sonuna kadar devam etmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Çiftçi, "Başarı emekten gelir ve terlemezseniz başarılı olamazsınız. Kurumsal olarak bizim takımın çok iyi olmasını istiyorum. Takımı disiplinli bir şekilde bir kolej takımı havasına bizim koymamız lazım. Bir arada durup, bir arada çalışmak artık hedefe gitme yolunda başarıdır. Şu an biz başlangıçtayız ve bir araya gelmiş durumdayız. 2017-2018 yeni bir yıl ve yeni bir sezona başlıyoruz. Her başlangıç heyecan verir ve önemli olan o heyecanı sezon sonuna kadar devam ettirmektir" dedi.
“18 bin 600 kişi spor kurslarından faydalandı”
Spora ve sporcuya her zaman destek sağlayan, 5 spor salonu, 3 gençlik merkezi ve 2 spor tesisiyle birlikte 17 branşta gençlere yönelik Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 13 ilçedeki kurslarına yaklaşık 18 bin 600 kişi katıldı. Büyükşehir Belediyesi, güreş, judo, taekvando, karate, muay thai, basketbol, voleybol, kort tenisi, masa tenisi, hentbool, atletizm, yüzme, fitness, badminton ve futbol kurslarıyla çocuk ve gençlerin boş vakitlerini verimli kullanmalarına imkan sağlıyor. Ayrıca, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor kulübü bünyesinde açılan 12 kursa 2 bin 800 kişi katılıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.