Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya geliyor
#Bursa |
26 Nis 2019 / Cum 13:03
/ 1.580 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki günlerde başlaması beklenen yurt gezileri kapsamında Bursa’ya da gelecek. Erdoğan’ın Ramazan ayında gerçekleşecek ziyaretinde iftar programına katılması bekleniyor.

Eski Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK PARTİ Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Görüşmeye ilişkin ayrıntıları köşesine taşıyan Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz'ın yazısı şöyle:

"Dün sabah... Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı olan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun uzun bir süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la baş başa konuştuğunu duyunca hemen aradık.

Gerçi...

Sık sık görüştüklerini ve bilgilendirmeler yaptığını bilenlerdeniz. Yine de seçim sonrası sürecinde, üstelik YSK'nın İstanbul kararı henüz açıklanmadığı için AK Parti'nin kazandığı en büyük il olması nedeniyle, bu dönem beklentileri yüksek olan Bursa'ya bakışını öğrenmek istedik.

Ne konuştuklarını sorunca güldü, "Her zamanki gibi kendilerine Bursa ile ilgili bilgi verdim" demekle yetindi.

Israr edince de...

Önümüzdeki sürece ilişkin bir programı duyurdu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız seçim sonrası yurt gezilerine başlıyor. Programında Bursa da var. Kendisini yakın zamanda şehrimizde ağırlayacağız."

Şunu vurguladı:

"Tarih henüz kesin değil. Fakat, ramazan ayı içinde iftar programı için Bursa'ya gelme ihtimali yüksek. Eğer iftar programları arasında sıkışma olursa, bayram sonrası gelecekler."

Aslında...

Başbakanlığı sürecinden beri Erdoğan'ın mutlaka uyguladığı bir program bu. Seçimde AK Parti'ye destek veren illere seçim sonrası teşekkür ziyaretleri yapıyor, bunu da her seçim sonrası aksatmadan uyguluyor.

Bu ziyaretler de...

Genellikle bir mitingle sesleniş ve toplu açılış törenleri şeklinde gerçekleşiyor.

Eğer...

İftara gelirse miting olur mu, yoksa iftar sonrası konuşması mı olur, henüz belli değil. Fakat program bayram sonrasına kalırsa mitingli ve toplu açılışlı olabilir."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.