Dolandırıcılar bu defa eczaneyi hedef aldı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#Bursa |
11 Oca 2018 / Per 19:53
/ 127 Kez Okundu
| |

Bursa’nın İznik ilçesinde dolandırıcılar dün iki yaşlı kadının 60 bin TL’sini alırken, bugün de bir eczacı kalfasını dolandırdı

Bursa’nın İznik ilçesinde d olandırıcılar dün iki yaşlı kadının 60 bin TL’sini alırken, bugün de bir eczacı kalfasını d olandırdı. D olandırılma anını güvenlik kamerası kaydetti.
Olay, akşam saatlerinde Atatürk Caddesi’nde bir eczane de meydana geldi. Mehmet T. sahte ismini kullanan d olandırıcı, eczaneden içeri girerek, eczacı kalfası M.T’ye Bursa’da bir lisede matematik öğretmenliği yaptığını söyledi. Kendisinden geçen çarşamba günü ilaç aldığını, 200 TL verdiğini, ancak eksik ödeme aldığını ileri süren d olandırıcı, 145 TL para üstü istedi. M.T’nin mantıklı düşünmesine mani olmak için sürekli k onuşan d olandırıcı, bir sıkıntı olursa kendisini aramaları için bir de telef on numarası bıraktı. M.T. kasadan 145 TL’yi verdi. D olandırıcı ise parayı alıp kayıplara karıştı. Daha s onra durumdan şüphelenen M.T d olandırıcın bıraktığı telef on numarasını aradı. M.T, karşı tarafın yanlış numara demesinin ardından p olise müracaat etti. P olis, eczanenin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, d olandırıcının peşine düştü.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.