Downtown yaşam ve eğlence merkezi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Downtown yaşam ve eğlence merkezi
#Bursa | Haber Merkezi
26 Eki 2023 / Per 10:29
2 dk okuma / 103 Kez Okundu
| |

Bursa’da yeni açılan Downtown eğlence merkezi ile alakalı bilgileri sizler için derledik. Downtown nerede, içerisinde hangi mağazalar bulunmakta. Çalışma saatleri ve ne tür hizmetler vermekte hepsi sizler için hazırladığımız içerikte.

KONUT
792 adet farklı tip ve büyüklükte konut ve rezidans.
 
Kuruluşundan bugüne güvenilir ve kaliteli yapılar inşa eden Atış Yapı’nın DOWNTOWN Bursa projesinde 2+1’den, 6+2 dublex’lere birçok farklı tip ve büyüklükte daireler mevcuttur.

KONAKLAMA
Bursa’nın en merkezi lokasyonu DOWNTOWN’da beş yıldızlı bir deneyim…
 
InterContinental Bursa, Osmanlı’nın ilk başkenti olan bu şehrin tarihi alanlarını, müzelerini, restoranlarını, termal hamamlarını, kayak merkezlerini ve mağazalarını keşfetmeye başlamak için ideal bir merkez.

ALIŞVERİŞ
Toplam 85.000m² kiralanabilir alanda, 4 kat ve 200+ seçkin marka ile Bursa’nın merkezinde yaşam ve eğlence yeniden tanımlanıyor.

SAĞLIK
MEDITOWN Dr. Ofisleri, Bursa’nın en çok nüfusa sahip ilçesi Osmangazi ile en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi Nilüfer’in kesişme noktasında yer alan DOWNTOWN Yaşam ve Eğlence Merkezi’nin içinde konumlanmıştır.

EĞLENCE
Her yaşta misafirin eğlenceye doyacağı DOWNTOWN’da, özel olarak tasarlanan Türkiye’nin en tematik ve en modern oyunların yer aldığı HUPALUPA‘da, zaman hiç olmadığı kadar keyifli geçecek.

KÜLTÜR – SANAT
X Media Art Museum teknoloji, bilim ve sanatın birleşimindeki özgün üretimleri, geçmişi bugünü harmanlayarak oluşturduğu sanatın yeni formunu, dijital sanat eserlerini izleyici ile buluşturuyor. Bu bağlamda müze, kapsayıcı, interaktif, disiplinler arası sanat üretimleri, çoklu ve genişletilmiş ölçeklerdeki deneyimleriyle seyircisini sanatının bir parçası yapan ve izleyiciyi aktif kılan sanatın yeni yansımalarını da sunuyor. Yaratıcı endüstrilerle ve kültür sanatın farklı paydaşlarının iş birliği içinde kurguladığı teknoloji bilim ve sanat alanındaki çalışmaları, dijital sanatların farklı alt başlıkları olan kinetik sanatlar, yeni medya, bio tasarım, algoritmik sanatlar, bio sanat, performans sanatları AR, VR, XR gibi konularda yeni perspektifler açmayı hedefliyor.

GASTRONOMİ
Favori sokak lezzetleri DOWNTOWN’da artık sizinle!
 
Açıkhavada yeni jenerasyon bir yiyecek – içecek alanı DOWNTOWN’da. Sadece iyi yemeğe değer veren sevdiğiniz markalar şimdi Bursa’da.
 
Dünya Mutfaklarının Buluşma Noktası
 
 
Dev gösteri havuzu çevresinde konumlanan bistro ve restoranları ile DOWNTOWN Yaşam ve Eğlence Merkezi sizlere eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.
 
Meksika, İtalyan, Uzak Doğu, Lübnan ve Türk Mutfağının en seçkin markaları DOWNTOWN her gün ayrı bir dünya lezzeti tadacaksınız.

İLETİŞİM
İstiklal mah Yunuseli bulv. O Blok No:13/1
Osmangazi/BURSA

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.