Dündar: “Bu millet tarihteki misyonunu yerine getirecek”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Dündar: “Bu millet tarihteki misyonunu yerine getirecek”
#Bursa |
01 Şub 2018 / Per 16:10
/ 189 Kez Okundu
| |

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’na seçilen Oktay Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’na seçilen Oktay Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Dündar, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı seçilmesinin ardından Osmangazi Belediye Meclis Üyeliği görevinden ayrılan Oktay Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye başkan yardımcılarının da yer aldığı ziyarette, Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Dündar, “Osmangazi’de birlikte çalıştığımız Oktay Yılmaz arkadaşımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah mahcup etmesin” dedi.
Türkiye’nin artık yeni bir döneme girdiğini belirten Dündar, “Bu dönemde ülkemizin birliği ve bütünlüğü çok önemli. Hükümetimizin genelde, bizlerin de yerelde yapacağı çalışmalarla gerek ekonomik, gerek sosyal alanda ülkemiz çok daha iyi noktalara gidecektir. Afrin harekatında, Rabbim Mehmetçiğimize güç versin, ordumuzu muzaffer kılsın. Etrafımızın düşmanlar tarafından artık alenen kuşatıldığı bir dönemde gücümüzü, birlik ve beraberliğimizi hem ülkemizde, hem de gönül coğrafyamızda, bütün İslam aleminde göstermeliyiz. Bu millet, tarihteki misyonunu aynı şekilde yerine getirecektir. Evvela kendi şehrimizdeki kardeşliğin tesisi, bayrağımızın dalgalanması için, tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet inancıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibiyle Osmangazi’de uyumlu bir şekilde çalıştık. Meclis üyeliği, benim için bir okul oldu. Başkanımıza katkıları ve destekleriiçin teşekkür ederim. 2019 yılı sadece Türkiye için değil, bütün dünya için önemli. Bizler bir medeniyetin temsilcileriyiz. 2019, yeni bir başlangıç olacak” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.