Edremit sivil havacılık yüksekokulu resmen kuruldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Edremit sivil havacılık yüksekokulu resmen kuruldu
#Bursa |
04 Ağu 2016 / Per 12:34
/ 24 Kez Okundu
| |

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun kurulması ile ilgili Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun kurulması ile ilgili Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Bünyesinde 10 fakülte, 4 yüksekokul ve 13 meslek yüksekokul bulunan Balıkesir Üniversitesi’nde Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu beşinci yüksekokul oldu. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Kerim Özdemir, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Kepsut Meslek Yüksekokulu’nun ardından Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun da kurulmasının üniversite adına sevindirici olduğunu dile getirdi. Rektör Özdemir, “Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu, hızla gelişmekte olan havacılık alanında eğitim-öğretim verecek. Yeni okulumuzun üniversitemiz, Balıkesir ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” derken, okulun fiziki ve akademik yapılanması için de kısa sürede çalışmaların başlayacağını ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.