Ekmek için 12. kata çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ekmek için 12. kata çıktı
#Bursa |
 :
/ 166 Kez Okundu
| |

Bursa’da çalıştığı taşeron firma tarafından işten çıkarılan 3 çocuk babası vatandaş, belediye başkanının makamının da bulunduğu binanın 12

Bursa’da çalıştığı taşeron firma tarafından işten çıkarılan 3 çocuk babası vatandaş, belediye başkanının makamının da bulunduğu binanın 12. katına çıkarak intihara kalkıştı.
Edinilen bilgiye göre, 20 yıldır BUSKİ’de taşeron olarak çalıştığını söyleyen Öner Akpınar, sabah saatlerinde Acemler’de Belediye Başkanı Recep Altepe’nin makamının da bulunduğu BUSKİ binasının 12. katına çıkarak, işe tekrar geri alınmayı istedi. Aşağı doğru sarkan Akpınar’ı gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Akpınar’ı ikna edebilmek için uzun süre uğraş verdi.
İtfaiye ekipleri ise BUSKİ binasının önüne hava yastığı açtı. Öner Akpınar kendisini görüntüleyen gazetecileri görünce, sorunlarının yazdığı bir mektup fırlattı. Akpınar’ın mektubunda, "İstifa ettirilerek işten çıkartıldım, kimsenin haberi yok ama adaletin var. 3 çocuk babası olarak buraya çıkmama sebep olanlar utansın. Torpilli olmadığım için haksızlığım giderilmiyor" sözleri yer aldı.
BUSKİ Müdürü ile görüştürüldüğü ve tekrar işe alınacağı öğrenilen Öner Akpınar, ikna edilerek aşağı indirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.